ME
Željeznički transport
Intereuropa Kopar kao većinski vlasnik AD Zetatrans, organizuje željezničke i  kombinovane transporte svih vrsta robe, do svih evropskih država, država nekadašnjeg Sovjetskog Saveza, kao i do Azijskih i Bliskoistočnih destinacija, upotrebom željezničkih i privatnih vagona, kao i kontejnera. Osim uvozno / izvoznih relacija, organizuje se prevoz u kopnenom i lučkom tranzitu. 
Takođe, osim transportnih usluga, robu koja se transportuje željeznicom moguće je privremeno uskladištiti i distribuirati do krajnjih korisnika. 

Na ovaj način, Zetatrans je posredstvom Intereuropa Kopar, u mogućnosti obezbjediti sve navedene usluge, svim zainteresovanim klijentima. 

Poseban akcenat stavljamo na V i X Panevropskom koridoru.

Preko X. koridora organizujemo preko Slovenije transport robe iz svih država zapadne Evrope, kao i robe iz  Slovenije, za primaoce u Srbiji, Bugarskoj, Turskoj, Makedoniji, Grčkoj, Rumuniji, Crnoj Gori, Albaniji i Bliskom Istoku.  Redovni polasci vozova osiguravaju dobro tranzitno vrijeme, i istovremeno omogućuju cjenovnu konkurentnost ovog vida transporta. Posebna prednost je mogućnost kombinovanja prevoza kada se pošiljke preuzimaju drumskim vozilom na jednoj lokaciji, zatim pretovaraju na vagon, i  dostavljaju krajnjim korisnicima željeznicom ili opet na kraju drumskim transportom.

Na V. Panevropskom koridoru imamo dugogodišnje iskustvo. Preko pouzdanih partnera usluge vršimo kvalitetno. Organizujemo vagonske pošiljke, a takođe i kontejnerske u  20' i  40' kontejnerima. 

POGLEDAJTE I

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izaberite primaoca*: