ME
Drumski promet
ZETATRANS ima višegodišnje iskustvo u organizaciji drumskog prevoza. Od samog početka rukovodimo se principom dobrog izvršenja usluga u skladu sa potrebama naših klijenata.
Brzina i pouzdanost transporta, i prije svega prilagođavanje potrebama klijenata i svojstvima robe, su osnovni principi koji nas vode u pružanju usluga organizacije transporta u međunarodnom drumskom, kombinovanom i domaćem transportu. 

Posebnu pažnju posvećujemo osiguranju robe u drumskom transportu i svim aspektima koji utiču na očuvanje životne sredine kod izvršenja usluga. 

Potrebe naših klijenata zadovoljavamo djelimično s našom flotom vozila, kao i sa odabranim prevoznicima/ podizvođačima usluga, koji ispunjavaju sve zahtijevane standarde po pitanju kvaliteta izvršenja usluga prevoza i postupaju u skladu propisanim zakonskim obavezama u ovoj oblasti. 

To nam omogućava svakodnevnu prisutnost u svim većim privrednim i trgovačkim centrima u našem regionu, pa i u cijeloj Evropi. Na ovaj način ekonomski povezujemo naš region sa čitavom Evropom i drugim udaljenim destinacijama.  
Pri tome, možemo se pouzdati na podršku sopstvene mreže filijala u državama gdje smo prisutni kao grupa, kao  i na podršku partnera. 

Vozila koja koristimo su opremljena savremenom tehnologijom koja omogućava praćenje lokacije pošiljki i njihovog statusa u svakom trenutku. 

Pored uobičajenog tereta ( paletizirana roba i sl.) takođe organizujemo transport:
  • manjih pošiljki, dostava » od vrata do vrata« ,
  • gabaritnog / volumenoznog tereta,
  • opasne robe,
  • svih vrsta kontejnera,
  • automobila,
  • vanrednog transporta roba koje prelaze uobičajene gabarite i težinu,
  • roba koje zahtijevaju poseban temperaturni režim,
  • drugog tereta koji zahtijeva posebna i specijalna transportna sredstva i uslove.
Istovremeno, vodimo računa o svim pratećim uslugama, koje su neophodne za optimalno i kvalitetno obavljanje usluge transporta kao što su: pretovar i manipulacija, skladištenje, carinsko zastupanje, dodatno osiguranje robe u transportu, pribavljanje neophodne prateće dokumentacije, mjerenje robe i sl.

POGLEDAJTE I

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izaberite primaoca*: