ME
Domaći i dostavni transport
U okviru palete svojih usluga Zetatrans obavlja i usluge dostavnog  transporta.
  Dostavni transport kao jedan od elemenata u strukturi kompletnog lanca snabdijevanja, je značajna podrška svim ostalim područjima, od avio prevoza, zbirnog i drumskog prometa, do pomorskog i željezničkog. Transport se vrši u skladu sa E2E principom i često je početna, odnosno krajnja karika u logističkim rješenjima. 

  Osim kao podrška ostalim područjima, dostavni servis se obavlja i prema posebnim zahtijevima naših klijenata, kada predlažemo i pripremamo posebna rješenja u skladu sa njihovim potrebama. 
  U okviru dostavnog transporta, pored prevoza domaće robe, prevozimo i robu koja se nalazi pod carinskim nadzorom. 
  Takođe, u mogućnosti smo organizovati domaći transport svih vrsta roba  na svim relacijama u Crnoj Gori u skladu sa zahtjevom klijenta. 

  Dostavni i domaći transport obavljamo uglavnom sa sopstvenom raznovrsnom flotom vozila ( od pick up vozila, kombija do kamiona) koja su prilagođena potrebama klijenata (utovarne  rampe, praćenje vozila i pošiljki, ...) i u mogućnosti smo vašu pošiljku dostaviti / preuzeti do bilo koje destinacije u Crnoj Gori. 

  Transport se vrši od strane naših vozila. Sva vozila su opremljena sistemom GPRS, tako smo u mogućnosti, da našim kupcima ponudimo tačne informacije o isporuci u svakom trenutku.

  Opcije su:
  • Pick-up vozila (0.6 t)
  • Kombi kapaciteta od 1,2 do 2,5 t
  • Kamion kapaciteta od 2.15 do 4.5 t)

  E-mail: drazen.vukoslavovic@zetatrans.com

  POGLEDAJTE I

  LOKACIJE

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Izaberite primaoca*: