ME
Naftna i hemijska industrija
Intereuropa posjeduje znanje u upravljanju specijalizovanim lancem snabdijevanja u naftnoj i hemijskoj industriji.

Imamo decenijsko iskustvo u organizaciji transporta morem, kopnom, i prevozu robe vazdušnim putem. Logističke procese sprovodimo kroz naša specijalizovana skladišta pogodna za prihvat opasne robe. Osim toga posjedujemo SQAS i SEVESO sertifikate za skladišta, a takođe i znanje u rukovanju sa naftnim derivatima, hemikalijama i vještačkim đubrivom, na svim lukama u Jadranskom moru. Naši specijalizovani timovi posjeduju potrebne sertifikate i obučeni su za rukovanje opasnom robom. 

ORGANIZACIJA LANCA SNABDIJEVANJA

Intereuropa organizuje “vrata do vrata” lanac snabdijevanja za naftne derivate, hemikalije i vještačka đubriva. Za ove industrije , bezbjednost i efikasnost su od velike važnosti u logistici. Shodno tome, Intereuropa nudi specijalizovana industrijska rješenja sa obučenim i iskusnim osobljem. U mogućnosti smo organizovati sledeće: 

  • drumski transport kroz FTL / LTL servis za različite klase ADR robe;
  • pomorski transport sa tankerima za tečne robe, kao i kontejnerski prevoz, FCL/LCL u dopremi i otpremi; 
  • vazdušni transport za opasnu robu ( DGR) sa zaposlenima koji posjeduju IATA DGR licence;
  • transport željeznicom uz posredstvo specijalizovanih partnerskih kompanija za željeznički transport.

Kombinujemo različite specijalizovane servise u cilju zadovoljenja potreba klijenata od početka do kraja zahtijevanih logističkih  procesa, E2E (end–to–end logistics solutions). 

Servis je moguć zahvaljujući organizaciji naših skladišnih kapaciteta, koja su namjenski odvojena sa potrebnim kapacitetima. Na ovaj način, za naše klijente  obezbjeđujemo servis na najvećem nivou. 


SKLADIŠTENJE OPASNE ROBE

Intereuropa upravlja različitim skladišnim kapacitetima za skladištenje i manipulaciju hemikalijama i drugom opasnom robom. Upravljamo specijalizovanim skladištima, kako u Sloveniji, tako i u drugim državama Jugoistočne Evrope. Sveukupan lanac snabdijevanja podrazumijeva preuzimanje roba  od snabdijevača, odgovarajuće uskladištenje i manipulaciju, izvršenje naloga za odvajanje i bezbjednu dostavu opasne robe do krajnjeg korisnika

Možemo uskladištiti opasnu robu na tri lokacije u Sloveniji : Maribor,Celje i Jesenice. Posebno odvojeni skadišni prostor za opasnu robu imamo takođe i u Hrvatskoj (Zagreb) i Srbiji ( Beograd). Ukupan kapacitet na svim lokacijama je preko 12.000 paletnih mjesta. Naša skladišta su opremljena sa savremenim protivpožarnim i alarmnim sistemima, od kojih su neka potpuno automatizovana (CO2). 


PROGLEDAJTE I

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izaberite primaoca*: